en bild

Vill du bli vår nya BVC-sjuksköterska?

Information om arbetsplatsen

På Upplands Väsby BVC arbetar idag 7 barnsjuksköterskor. Då kommunen växer behöver även vi det! Vi är en del av Familjecentralen i Upplands Väsby och har ett nära samarbete med Barnmorskemottagningen, Öppna Förskolan och kommunens Föräldrarådgivare. Vi finns alla under samma tak vid Upplands Väsby centrum, ca 8 minuter från pendeltågsstationen. Personalparkering finns att tillgå.

Adress:
Dragonvägen 92, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Ditt arbete följer barnhälsovårdens basprogram som vill:
- Främja barns hälsa och utveckling.
- Förebygga ohälsa hos barn.
- Tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö.
Arbetet är mycket varierande med t ex hembesök, mottagningsbesök, telefonrådgivning, föräldragrupper och läkarmottagningar.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller inriktning distriktssköterska.
Körkort erfordras.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som person har initativförmåga, ansvarskänsla, förmåga att arbeta självständigt, är flexibel och har en positiv inställning till att vara en i gruppen. Du tycker om att ha personlig kontakt med barnen och deras familjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Linda Åkerlund
Ewa Westin

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: linda.akerlund@ptj.se