en bild

Tandhygienist sökes till Uppsalakliniken

Information om arbetsplatsen

Modern, centralt belägen gruppraktik i Uppsala som bedriver normal och avancerad tandvård inom både allmän och specialistområdena protetik och käkkirurgi. På mottagningen finns totalt ca 10 anställda. Vi arbetar sologroup med öppettider 7-19 månd-torsd.

Adress:
Klostergatan 1, Uppsala

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistuppgifter, framför allt behandling av olika typer av parodontala tillstånd med olika svårighetsgrad, revisionsundersökningar mm.
Vissa administrativa uppgifter (patientadministration och något specifikt ansvarsområde som delas upp med resterande personal.).

Kvalifikationer

Hygienistexamen med legitimation. Gärna arbetslivserfarenhet.
Flytande i svenska språket i både tal och skrift.
Kunskap i protetik och extrautbildning inom parodontologi betraktas som meriterande men är inget krav. Likaså sätts värde på kunskap inom profylaxbehandlingar och datorvana. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet och förmåga att arbeta i team.

Personliga egenskaper

God arbetsmoral. Ansvarstagande samt en positiv inställning till sitt arbete, patienterna och sina arbetskamrater är egenskaper vi också värdesätter.
Du måste kunna jobba morgon och kvällstider då våra öppettider är 7-19 må-to.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetsstart efter överenskommelse under hösten 2022.
Oktober-november eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
35 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-09-09

Information om tjänsten lämnas av

Annika Karlsson
Johnny Astbäck

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: annika.karlsson@ptj.se