en bild

Arbetsterapeut och teamledare till rehabmottagning

Information om arbetsplatsen

Johannesvården är en del av Praktikertjänst och professionalism, omsorg och nytanke genomsyrar verksamheten. Mottagningen ligger i Johannesgården; i ett före detta kloster. En unik miljö med fräscha lokaler och varm atmosfär. Vi strävar efter att ge en god, lättillgänglig vård av hög kvalitet och vet att våra olika professioner och kompetenser är viktiga bidrag till detta. Vi är en välfungerande enhet med såväl rehabmottagning inom Vårdval Rehab, som vårdcentral och mottagning för ungas psykiska hälsa, UPH. Mottagningen är i ständig utveckling och har hög kompetens, stabil arbetsgrupp och god gemenskap. På rehabmottagningen arbetar fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter. Knappt 7000 patienter är listade på vårdcentralen.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Trollbärsvägen 16, Västra Frölunda

Arbetsuppgifter

Sedvanliga för arbetsterapeut på primärvårdsmottagning. Därtill teamledarskap för att vara med och utveckla vår rehabmottagning vidare. Du är väl förtrogen med Krav-och Kvalitetsboken och leder implementering av nya riktlijer, deltar i verksamhetsuppföljningar och följer produktionstal och att registreringar sker korrekt.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut med god erfarenhet från primärvård. Du har en förmåga att leda och organisera arbete och ta vara på medarbetares styrkor och kompetens.
Om du har steg-1-utbildning i KBT kan tjänsten utökas med terapeutisk behandling av vuxna med psykisk ohälsa. Finns intresse för rehabkoordinering kan detta också bli aktuellt och tjänstgöringsgraden utökas.

Personliga egenskaper

Du ser värdet av en bra rehabilitering för att bidra till personers möjlighet att leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Du trivs också med att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner på rehabmottagning och vårdcentral. Du bidrar till vår goda stämning och vår vilja att gemensamt utveckla vården av våra patienter. Du finner glädje i att leda och utveckla arbete. Personlig lämplighet är viktig för oss.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med rekryteringsfirmor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-02

Information om tjänsten lämnas av

Sara Andersson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sara.andersson@ptj.se