en bild

Distrikts/Sjuksköterska med diabeteskompetens

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Vårdcentralen Nordstan i centrala Vänersborg!
Vi är en vårdcentral som drivs inom Praktikertjänst, vilket betyder att ledningen arbetar i verksamheten, nära dig och dina kollegor.
Vi sätter våra medarbetares delaktighet i vårdcentralens ständiga utveckling som högsta prioritet.
Sedan starten 2009 har vi fortsatt att växa och har för närvarande ca 10 200 listade patienter. En god bemanning med fast personal inom alla yrkeskategorier borgar för att vi kan ta hand om våra patienter på bästa sätt och ha ett gott klimat på arbetsplatsen.
Som sköterska hos oss har du möjlighet att följa med i hela patientresan både
via fysiska patientbesök som digitala. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Residensgatan 23, Vänersborg

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete som diabetessköterska på mottagningen samt deltagande i det dagliga arbete med akuta patientflöden, triagering, mottagningsarbete , telefonrådgivning
samt vara delaktig i vår digitala plattform Mitt PTJ
Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i
omvårdnaden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete. Vi önskar en sköterska med specialistkompetens inom Diabetes.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en hög servicenivå och som trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du har ett gott bemötande och lätt för att samarbeta tillsammans med andra.
Du är bra på att prioritera, har god problemlösningsförmåga samt en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Hos oss når vi väl ledtalen för en diabetessköterska i primärvården.
Arbetstiden kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-14

Information om tjänsten lämnas av

Maria Aronsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maria.aronsson@ptj.se