en bild

Undersköterska

Information om arbetsplatsen

Norrskenets hälsocentral öppnade 2015 och finns i Kiruna, Vittangi och Karesuando. Verksamheten växer stadigt med fler listade patienter och vi har nu 6300 listade patienter.
Hos oss kommer du att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, kurator, medicinska sekreterare, arbets-och fysioterapeut, barnhälsovård och mödrahälsovård Vi arbetar tvär-professionellt där alla har
stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i
utvecklingen av nya arbetssätt.

Du kommer att vara delaktig i att bygga framtidens hälsocentral där du kommer att ha
stor möjligheter att vara med och påverka. Vi sätter stor vikt vid att ge nära vård och sätter kvalitet och patientsäkerhet med hög prioritet.

Du kommer att arbeta i receptionen och provtagningen samt våra servicepunkter med utgångspunkt Vittangi.

Adress:
Centralvägen 10, Vittangi

Arbetsuppgifter

Ditt arbete hos oss är till största del i vår reception och på vårt lab. Tillsammans
med din kollega ansvarar du för att arbetet där genomförs med omtanke
och professionalism. Du kommer också att assistera läkare vid olika typer av
undersökningar och behandlingar, ta hand om akut sjuka patienter, fylla på förråd,
ordna med rengöring av instrument m.m. Du kommer även att ha administrativa uppgifter med fakturering osv. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team på alla våra mottagningar. Du är hälsocentralens ansikte utåt då du är den patienten möter, så ett trevligt bemötande till alla är viktigt.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och har kunskaper i provtagning.
Vi behöver dig som har erfarenhet från arbete på en hälsocentral och gärna med
erfarenhet av journalsystemet VAS men det är inget krav. Du har körkort då vi även åker ut till våra servicepunkter

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande.
Vi vill att du är mån om att ge våra patienter personlig service och vård av hög kvalité
och du får gärna vara nyfiken på att lära nytt. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa
om är en viktig egenskap. Vi vill att du har en bra samarbetsförmåga och din
kreativitet värderar vi högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vårt friskvårdsbidrag är 5000 kr per år. Vi kommer att rekrytera löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-23

Information om tjänsten lämnas av

Stina Lundberg

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: stina.lundberg@ptj.se