en bild

Specialistläkare i urologi sökes till Stockholm

Information om arbetsplatsen

Mottagningen har sedan år 2018 varit etablerad i Söderhallarna på Medborgarplatsen men kommer i en framtid att flytta till nya lokaler. Vi har ett tätt samarbete med Södersjukhuset. I övrigt ett stort remissflöde med ett gott samarbete från remittenter som framför allt finns i södra delen av Stockholm. Remisser kommer ifrån akutsjukhus, andra specialistenheter och primärvård. Vi använder journalsystemet TakeCare.
Stort patientunderlag och hög patientnöjdhet.

På mottagningen arbetar specialister i urologi, sjuksköterska samt undersköterska. Mottagningen drivs inom ramen för vårdval Urologi i region Stockholm.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Söderhallarna 120, Stockholm

Arbetsuppgifter

Arbetets innehåll samt omfattning kan skräddarsys efter dina önskemål inom specialiteten och vårdvalet Urologi. Möjlighet finns att arbeta heltid eller deltid i omfattning enligt överenskommelse. Vi söker dig som vill driva och utveckla verksamheten framåt och är intresserad av ett delägarskap. När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, till exempel inom administration, juridik och HR.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistexamen inom urologi, och har minst två års erfarenhet som specialistläkare inom området.
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

Du har ett eget driv, en god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor och besitter en hög social kompetens.
Som person ser du det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Låter det här intressant?
Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Dushanka Kristiansson, Specialistläkare
Anna-Karin Bergström, Affärsutvecklare/Rekryterare

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna-karin.bergstrom@ptj.se