en bild

Tandsköterska till Stora Wäsby och Runby Tandvård

Information om arbetsplatsen

Här bedrivs i huvudsak familjetandvård men även en väl etablerad implantat-verksamhet med specialist i oral kirurgi på plats. Bägge mottagningarna är fullt modernt utrustade.
Det råder en skön familjär stämning i arbetslaget och vi lägger stor vikt vid harmoni och trivsel på arbetsplatsen.

Adress:
Gamla stallet, Stora Wäsby, 194 37 Upplands Väsby, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

I huvudsak assistens men även sedvanliga tandsköterskesysslor som sterilarbete, patientkallelser etc. Det finns även möjligheter att utveckla självständigt patientarbete

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen, mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift, god datorvana.

Personliga egenskaper

Vi söker en examinerad tandsköterska med stort intresse för kvalitetstandvård, som gärna ser sig själv som en lagspelare och som vill delta i företagets vidare utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men dina förutsättningar att komplettera teamet är viktigast.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum! Välkommen med din ansökan!
Läs mer om verksamheterna här:
https://www.ptj.se/storawasbytandvard
https://www.ptj.se/runbytandvard

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Eva Bjökman

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: eva.bjorkman@ptj.se