en bild

Barnläkare/barnpsykiatriker till Sthlm Kids BUMM

Information om arbetsplatsen

Stockholm Kids BUMM är en privat barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som bedriver specialistvård på uppdrag av Region Stockholm. Vår vision är att ge den bästa barn- och ungdomsmedicinska öppenvården i Stockholm! Förutom det barnmedicinska basuppdraget inriktar vi oss inom neuropsykiatri och psykisk ohälsa. På mottagningen arbetar barnläkare, barnneurologer, barnallergolog, barnpsykiater, barnsjuksköterskor, undersköterska, psykologer samt medicinsk sekreterare.

Stockholm Kids erbjuder ljusa och tilltalande lokaler, en positiv arbetsmiljö, flexibilitet, förmånliga villkor, korta beslutsvägar och stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten!

Adress:
Brahegatan 49, Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker barnläkare och barnpsykiatriker, alternativt barnläkare med erfarenhet av utredning och behandling av barn med adhd, till både mottagningen på Östermalm och i Djursholm. Vi söker läkare som vill vara med och fortsätta utveckla Stockholm Kids i nära samarbete med medicinskt ansvarig läkare och verksamhetschef. Vi arbetar i specialistteam och har ett tätt och prestigelöst samarbete mellan olika yrkesgrupper.

Kvalifikationer

Du är legitimerad specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin.
Särskilt meriterande är mångårig erfarenhet av arbete som barnläkare och/eller subspecialitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ett positivt och flexibelt förhållningssätt och som är trygg i din roll och brinner för att ge en god och högkvalitativ vård. Du har lätt för att samarbeta och är både uppgifts- och relationsorienterad och värderar bemötandet av barn, ungdomar och föräldrar högt - alla som besöker oss skall känna sig välkomna och trygga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten utformas efter önskemål och kan därför kombineras mellan både Östermalm och Djursholm eller vara fast på en av mottagningarna, heltid eller deltid.
Intervjuer sker löpande varför tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan snarast!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Josefine Davidson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: josefine.davidson@ptj.se