en bild

Tandsköterska till PTJ Dental Malmö

Information om arbetsplatsen

Visste du att en av tre tandvårdspatienter i Sverige träffar någon av våra tandläkare? Vi är stolta över att Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård, med visionen att bli Sveriges mest attraktiva vårdbolag både för patienter och medarbetare.
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor. De tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. En arbetsmiljö med hög trivsel, kamratskap och marknadens bästa journalsystem, Frenda.
Inom Praktikertjänst har du som medarbetare också tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser.

Adress:
Stadiongatan 65, 217 62 Malmö, Malmö

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskauppgifter. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av vuxna. På kliniken finns en bred och stor kompetens och vi utför all form av tandvård.

Kvalifikationer

• Tandsköterskeexamen
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urvalet sker löpande. Är du tandsköterska och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att ringa eller mejla!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Kristina Hansson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kristina.hansson.1@ptj.se