en bild

Kungskliniken söker tandhygienist

Information om arbetsplatsen

Kungskliniken är en del av Praktikertjänst och vi är en omtyckt och attraktiv klinik mitt i centrala Eskilstuna som behöver utöka med ytterligare en tandhygienist.
Vi är en inarbetad mottagning som består av 2st tandläkare, en tandhygienist samt 5 st tandsköterskor varav en receptionist.
Vi bedriver allmäntandvård, implantatbehandling, kirurgi samt viss tandreglering.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungsgatan 16, 2 Tr, Eskilstuna

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av alla behandlingar som ingår i en tandhygienists kompetensområde. Du kommer att behandla både vuxna och barn. Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö där det finns stor möjlighet till utveckling.

Kvalifikationer

Yrkeslegitimation
Erfarenhet är meriterande men ej något krav.

Personliga egenskaper

Som personliga egenskaper fäster vi stor vikt vid social kompetens, empati och ansvarstagande. Vi vill även att du ska kunna arbeta så väl i team som självständigt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Omfattning: Heltid eller deltid, kan diskuteras. Vi är flexibla.
Friskvårdsbidrag: 5000 kr.
Journalsystem: Frenda.
Öppettider: Måndag – fredag (kontorstider).

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Nils-Eric Vallo
Ansam Katif Vallo

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kungskliniken@ptj.se