en bild

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Information om arbetsplatsen

Rehab Kusten är en privat mottagning inom Vårdval Rehab i VGR. Vår verksamhet bedrivs tillsammans med Vårdcentralen Kusten i Ytterby, västra delen av Kungälvs kommun. Vårdcentralen har drygt 19000 listade invånare. På Rehab Kusten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter.
Vi arbetar i lokaler, inredda och utrustade enligt våra önskemål. Vår träningssal är utrustad så att flera patienter skall kunna träna samtidigt.
Mottagningen är belägen med 1-2 minuters gångväg från Ytterby station/busshållsplats. Tåg från/till Göteborg tar ca 17 minuter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 9B, Ytterby

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling av personer i alla åldrar samt inom primärvården förekommande diagnoser.
Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen där vi har våra egna behandlingsrum samt bra utrustad träningssal.
Vi bedriver flertalet gruppverksamheter och har ett nära teamarbete med flera andra professioner på närliggande vårdcentral, Vårdcentralen Kusten.
Hembesök kan förekomma, vilket gör körkort till ett krav.

Kvalifikationer

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga samt initiativförmåga. Meriterande är tidigare arbete inom Primärvård.

Personliga egenskaper

.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vikariat på drygt 1 år. Intervjuer sker löpande och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så tveka inte att komma in med din ansökan redan idag.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
1 år
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2023-03-01
Sista ansökningsdag:
2022-12-04

Information om tjänsten lämnas av

Jesper Hoflund

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jesper.hoflund@ptj.se