en bild

Tandsköterska med brinnande intresse för tandvård

Information om arbetsplatsen

Tandläkargruppen Utlandagatan är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är fullt modern med nio behandlingsrum där vi arbetar delegerat på två rum per team. Tandläkargruppens ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta
våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga
patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger i Johanneberg med närhet
till kommunikationer. Här arbetar fyra tandläkare, fem tandsköterskor och två tandhygienister, en receptionist och i våra lokaler finns även en Tandtekniker.
Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet!

Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- frihet att ansvara för det administrativa arbetet
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

Vi söker nu 1-2 tandsköterskor, på 20-40 timmar vardera, för ett delegerat arbetssätt där du får möjlighet att utvecklas och vara mer delaktig i patientbehandlingen.

Välkommen med din ansökan!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Utlandagatan 24, Göteborg

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och delegerat arbete. Du kommer också att arbeta administrativt med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska
komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning
vid behov.

Kvalifikationer

Du är en utbildad tandsköterska och vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt men det är inte ett krav. Viktigt är att du har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ett brinnande intresse för tandvård, samt viljan och stoltheten att ge den bästa servicen till våra patienter!

Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i
fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger
stor vikt vid din personliga lämplighet

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker 1-2 tandsköterskor på vardera 20-40 timmar/vecka

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
37 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-09

Information om tjänsten lämnas av

Sabine Noordh
Yvonne Rittedal

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.utlandagatan@ptj.se