en bild

Tandsköterska vid behov

Information om arbetsplatsen

På vår klinik arbetar två tandläkare, 3 tandhygienister samt 2 tandsköterskor. Vi har 4 behandlingsrum. Det är viktigt för oss att alla mår bra i gruppen och att patienterna känner sig trygga, väl bemötta och varmt omhändertagna. Vi är ett engagerat team som jobbar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag.

Adress:
Stortorget 13, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenheter av att assistera tandläkare.

Personliga egenskaper

Du är trygg, uppmärksam och tillmötesgående i möten med både patienter och kollegor samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker dig med viljan att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss – satsar vi på dig!
Vi kan just nu erbjuda timmar första veckan i januari 2023, därefter kommer det fler möjlighet till inhopp.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
5 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Anna Czarnecka
Peyman Ghiasi

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna.czarnecka@ptj.se