en bild

KBT terapeut/ kurator

Information om arbetsplatsen

Tegnér VC bedriver primärvård med vårdvals avtal. Mottagningen startade 1994 och ägs av
Praktikertjänst. Årsskiftet 21/22 bytte vårdcentralen namn från tidigare Odensvi till nuvarande
Tegnér Vårdcentral pga. av flytt av hela verksamheten. Vårdcentralen drivs av 4 delägare som också arbetar som familjeläkare på vårdcentralen. Utöver dessa finns ytterligare 2 anställda specialister, 4st ST läkare och Tegnér VC är även länets första utbildningscentral för BT läkare med för närvarande3 BT i tjänst. Vi har en mängd olika mottagningar: Diabetes, KOL, sluta röka, demens, inkontinens, kurator, arbetsterapeuter, BVC, MHV och resevaccination. Vi har Rehab koordinator som jobbar med våra sjukskrivna patienter. Vårdcentralen har ca 10 500 listade patienter. Delägarna värdesätter högt engagemang hos personal att utveckla både vården och verksamheten viket vi arbetar aktivt med.

Adress:
Forskargränd 2, Västerås

Arbetsuppgifter

Bedriva samtalsmottagningen fysiskt och digitalt på patienter över 18 år. Samarbeta med andra
yrkesgrupper på VC samt andra berörda aktörer inom Region Västmanland. Vi har på mottagningen en rehab koordinator som är fysioterapeut som samarbetar med vår redan befintliga kurator kring långtidssjukskrivna patienter. Där pågår ett kvalitetsarbete kring förbättrad omhändertagande av dessa patienter. Utvecklingsmöjligheter finns på bla. detta område med även inom det digitala patientmötet samt vi är öppna för andra idéer för att utveckla samtalsmottagningen.
Arbetsuppgifterna inkluderar ”short intervention”, stöd i olika sorters livskriser, KBT terapi, vara ett led i utredningar av olika NPF diagnoser.

Kvalifikationer

Leg. grund utbildning i psykoterapi eller KBT 1. Erfarenhet av att ha jobbat inom primärvården, ACT utbildning ev. erfarenhet av olika trauma behandlingar, hjälp kring sömnstörningar är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har intresse av primärvårdens utmaningar med psykisk ohälsa. Du vill driva dig
själv och arbeta i linje med primärvårdsuppdraget. Du bör vara positiv och lösningsfokuserad, effektiv och ha god samarbetsförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-18

Information om tjänsten lämnas av

Jasmina Kujundzic

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jasmina.zlatarac.kujundzic@ptj.se