en bild

Medicinsk Sekreterare/Informatör, kommunikatör

Information om arbetsplatsen

Välkommen till denna välfungerande arbetsplats! Vårdcentralen Kusten Ytterby är en privat vårdcentral i Praktikertjänst regi med drygt 19 000 listade patienter. Vi är en arbetsplats med låg personalomsättning och hög trivsel. Bra pendelförbindelser till Göteborg samt norrut, tåg- och busstation endast 75 m från vårdcentralen.

Vår stabila sekreterargrupp har kommande pensionsavgångar och därför söker vi nu en ny medarbetare på heltid.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 1, Ytterby

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med vårddokumentation och sedvanliga administrativa arbetsuppgifter såsom posthantering, dokumentscanning mm. Du kommer att delta i vår onlinetjänst MittPTJ, där du hjälper till med direktkommunikation med patienter rörande administrativa frågor. Receptionsarbete kan ingå.

Kvalifikationer

Utbildning i vårddokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket och medicinsk terminologi är grundförutsättning. Utbildning och/eller erfarenhet inom IT och kommunikation är meriterande. Du trivs på en stor arbetsplats med många medarbetare, gillar teamarbete och är flexibel.

Personliga egenskaper

.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Frågor? Hör gärna av dig till vår administrativ chef Eva Klasson, tel 0708-239110

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas direkt vid uppfyllda kvalifikationer.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-08

Information om tjänsten lämnas av

Eva Klasson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: eva.klasson@ptj.se