en bild

Medicinsk Sekreterare till Bollnäs Hälsocentral

Information om arbetsplatsen

Bollnäs Hälsocentral är den största Hälsocentralen inom vårdvalet Gävleborg och finns på Bollnäs sjukhus. Voxnadalen är en av de minsta och är lokaliserad i Alfta. Genom vår storlek har vi en stor bredd på verksamheten och du blir aldrig ensam. Vi erbjuder dig en öppen och tolerant miljö med nära till beslut. Vi strävar alltid mot en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö med ett flexibelt upplägg för dig som medarbetare.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Sjukhusvägen 81, Bollnäs

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss består arbetsuppgifterna i huvudsak av att skriva journaltext utifrån läkarens diktat. Möjlighet till att jobba hemma finns delvis. På sikt finns även möjlighet till utveckling med olika ansvarsområden.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare där erfarenhet från primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som självständigt kan producera med hög kvalité och högt tempo. Du behöver både kunna ta det egna ansvaret vid jobb hemifrån och trivas i det sociala sammanhanget som arbetsplatsen ger. Du har en god förmåga att samarbeta med kollegor och anpassa dig till uppsatta rutiner och arbetssätt. Du är ordningsam och noggrann med öga för kvalité och detaljer.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-15

Information om tjänsten lämnas av

Peter Olsson
Susanne Svahn

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: peter.olsson@ptj.se