en bild

Lediga tjänster

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Visste du att Praktikertjänst är Sveriges största vårdbolag? Vi är övertygade om att våra medarbetare är vår nyckel till framgång. Vill du också följa med på vår resa? Här ser du de lediga tjänster som finns inom Praktikertjänst just nu. Genom att filtrera din sökning så får du bättre träffresultat. Du filtrerar genom att bocka i dina val till höger.

Sortera
 • Botkyrka

  Fysioterapeut i Primärvårdsrehab -tillsvidaretjänst

  Rehab Hallunda ligger nära t-banestationen och har ett nära samarbete med övriga Rehab kliniker inom Praktikertjänst, närliggande vårdcentraler, BVC, BUMM och kommunen.

  Sista ansökningsdag: 2023-02-26
 • Landskrona

  Fysioterapeut (40 %) till växande vårdcentral.

  Läkargruppen Landskrona, en ny och växande vårdcentral i centrala Landskrona, söker en fysioterapeut (på deltid) . Vi planerar en expansion och hoppas du vill vara med på vår spännande resa

  Sista ansökningsdag: 2023-02-28
 • Nacka

  Danvik Rehab söker fysioterapeut/sjukgymnast.

  Danvik Rehab söker nu ytterligare en fysioterapeut/sjukgymnast för tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och brinner för att arbeta i primärvården.

  Sista ansökningsdag: 2023-02-17
 • Ljungby

  Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast

  Driven och lösningsorienterad fysioterapeut sökes till Ljungby Vårdcentral.

  Sista ansökningsdag: 2023-01-31
 • Västerås

  Lösningsorienterad fysioterapeut

  Vi söker Dig som fokuserar på lösningar och att hitta alternativa vägar i arbetet. Du ska vara bred i din kompetens och samtidigt gärna har hittat din egen stil som rimmar med arbetet i primärvården. Vi söker vikariat med stor chans till förlängning.

  Sista ansökningsdag: 2023-01-31
 • Hägersten

  Leg. fysioterapeut

  Fruängens fysioterapi söker ny kollega, vi är en liten, familjär mottagning med bra kommunikationer. Här får du eget rum, tillgång till gym och trevliga medarbetare!

  Sista ansökningsdag: 2023-02-10
 • Laholm

  Sjukgymnast/Fysioterapeut till Lagaholmskliniken

  Vi på Lagaholmskliniken i Laholm söker ny medarbetare till vårt rehabteam. Komplett vårdcentral i centrala Laholm. Plats för två fysioterapeuter/sjukgymnaster varav ena tjänsten nu behöver ny medarbetare.

  Sista ansökningsdag: 2023-01-31
 • Bollnäs

  Fysioterapeut till Bollnäs och Voxnadalens HC

  Vi på Praktikertjänst Bollnäs och Voxnadalen söker nu en fysioterapeut som vill ingå i vårt team. Kom och jobba på våra Hälsocentraler där vi kan erbjuda ett utvecklande arbete med fantastiska kollegor.

  Sista ansökningsdag: 2023-02-05