en bild

Lediga tjänster

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Visste du att Praktikertjänst är Sveriges största vårdbolag? Vi är övertygade om att våra medarbetare är vår nyckel till framgång. Vill du också följa med på vår resa? Här ser du de lediga tjänster som finns inom Praktikertjänst just nu.

Sortera
 • Huddinge

  Fysioterapeut till hemteamsverksamhet!

  Är du fysioterapeut som vill arbeta där det finns fina utvecklingsmöjligheter och korta beslutsvägar? Tycker du dessutom om, eller är intresserad av att arbeta i hemteamsverksamhet? Då har vi en tjänst för dig! Just nu söker Praktikertjänst Rehab Huddinge i Stockholm dig som fysioterapeut!

  Sista ansökningsdag: 2024-06-08
 • Ale

  Leg Sjukgymnast/ Fysioterapeut

  Älvängen Fysioterapi/Rehab är en modern och välutrustad mottagning inom Praktikertjänst AB, granne med pendelstationen, beläget 3 mil norr om Göteborg.

  Sista ansökningsdag: 2024-06-14
 • Tullinge

  Praktikertjänst Rehab Tullinge söker fysioterapeut

  Vi söker dig som är leg fysioterapeut och vill ha variation och utmaningar i din arbetsvardag! Vi är en arbetsplats med engagerade kollegor och högt i tak, som hoppas du vill bli en del av vårt team!

  Sista ansökningsdag: 2024-05-30
 • Bollnäs

  Fysioterapeut till Bollnäs HC vik.

  Bollnäs Hälsocentral är störst i Gävleborg och finns belägen på Bollnäs sjukhus.

  Sista ansökningsdag: 2024-06-30
 • Trollhättan

  Leg Fysioterapeut till Prima Fysiocenter Trollhättan.

  Prima Fysiocenter är en modern rehabmottagning belägen på attraktiva Innovatumområdet i Trollhättan där kontorsbyggnader samsas med restauranger, vårdcentral, gym mm.

  Sista ansökningsdag: 2024-05-24
 • Nyköping

  Fysioterapeut till Stadsfjärdens vårdcentral

  Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

  Sista ansökningsdag: 2024-05-31