en bild

Lediga tjänster

Västra Götalands län

Visste du att Praktikertjänst är Sveriges största vårdbolag? Vi är övertygade om att våra medarbetare är vår nyckel till framgång. Vill du också följa med på vår resa? Här ser du de lediga tjänster som finns inom Praktikertjänst just nu. Genom att filtrera din sökning så får du bättre träffresultat. Du filtrerar genom att bocka i dina val till höger.

Sortera
 • Kungälv

  Undersköterska för timanställning.

  Vi söker dig som befinner dig i en situation där en timanställning kan vara passande. Och det finns möjlighet till relativt mycket arbete periodvis.

  Sista ansökningsdag: 2023-04-14
 • Göteborg

  Tandsköterska i centrala Göteborg heltid

  På jakt efter något nytt? Är du en nyfiken och driven person? Vi söker dig till vår trevlig liten tandläkarmottagning i centrala Göteborg.

  Sista ansökningsdag: 2023-04-03
 • Trollhättan

  Semestervikariat sjuksköterska

  Vi söker en sjuksköterska inför semesterperioden vecka 27-32 med möjlighet till förlängning

  Sista ansökningsdag: 2023-03-30
 • Kungälv

  Sjuksköterska,vill du arbeta dagtid på vårdcentral

  Vår vision är att vara den bästa vårdcentralen för våra patienter! Centrumpraktiken är en stor vårdcentral som ligger i centrala Kungälv! Vi har vuxit sedan vårdvalet 2009. Vi har många duktiga medarbetare! Vi expanderar nu vår sjuksköterskegrupp!

  Sista ansökningsdag: 2023-03-24
 • Kungälv

  Nyfiken på BVC?

  BVC sjuksköterska till Centrumpraktiken i Kungälv Centrumpraktiken i Kungälv söker en BVC-sjuksköterska till vår Barnavårdcentral.

  Sista ansökningsdag: 2023-04-30
 • Kungälv

  BVC sjuksköterska till Centrumpraktiken i Kungälv

  Centrumpraktiken i Kungälv söker en BVC-sjuksköterska till vår Barnavårdcentral. Du kan välja att arbeta enbart med BVC alternativt kombinera tjänsten med vårdcentralsarbete. Vi är öppna för olika förslag.

  Sista ansökningsdag: 2023-04-30
 • Hunnebostrand

  Tandhygienist Hunnebostrand

  Vill du jobba som Tandhygienist med havet som granne? Vi söker nu en ansvarskännande tandhygienist som vill vara en del av oss på Tandvården Sjöborren i Hunnebostrand i det vackra Bohuslän!

  Sista ansökningsdag: 2023-03-31
 • Viskafors

  Viskaforskliniken Rehab söker Fysioterapeut

  Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter som Fysioterapeut. Du arbetar i nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeut och övrig personal på vårdcentralen som finns i samma lokaler

  Sista ansökningsdag: 2023-03-26