Extern bild

Praktikertjänst öppnar ny Kids-mottagning i Djursholm

Publicerad:

I september öppnar Stockholm Kids, en del av Praktikertjänst, ytterligare en barn- och ungdomsmedicinsk verksamhet i Djursholm. Den nya mottagningen kommer att ligga på Djursholms torg och erbjuda akut och planerad barnsjukvård, samt vård inom neuropsykiatri (ADHD) och psykisk ohälsa.

Stockholm Kids expanderar och i september utökas verksamheten med en ny barn- och ungdomsmedicinsk mottagning. Den nya mottagningen är Stockholm Kids andra mottagning och är belägen mitt i centrala Djursholm.

- Att få möjligheten att öppna en ny Stockholm Kids-mottagning är spännande. Vi upplever tyvärr att många barn och unga mår dåligt idag och trycket på vår mottagning är stort. Att därmed kunna öppna en ny mottagning som kan hjälpa fler barn och ungdomar som behöver träffa barnläkare, har behov av ADHD-utredning och behandling av psykolog känns fantastiskt bra, säger Josefine Davidson, verksamhetschef för Stockholm Kids.

Josefine Davidson är utbildad sjuksköterska och har de senaste åren både grundat och drivit Stockholm Kids på Brahegatan i centrala Stockholm. Nu kommer hon även att tillträda som ny verksamhetschef för Stockholm Kids Djursholm.

- Stockholm Kids vision är att erbjuda den bästa medicinska, neuro- och primärpsykiatriska barnsjukvården inom Region Stockholm. Vi anser att vi nu förverkligat vår vision på Brahegatan och är redo att sprida den fina och unika barnsjukvård som Stockholm Kids ger genom att öppna en till mottagning. Redan nu kommer många familjer från Norrort och när vi hittade denna fina lokal så bestämde vi oss snabbt för att sätta i gång projektet, fortsätter Josefine Davidson.

Stockholm Kids Djursholm flyttar in den 1 september i nyrenoverade lokaler på Gudmundvägen 7 med utsikt över Djursholms torg. Till en början kommer drygt 10 medarbetare att erbjuda akut och planerad barnsjukvård, samt vård inom neuropsykiatri (ADHD) och psykisk ohälsa.

Vid frågor, kontakta gärna:

Josefine Davidson, josefine.davidson@ptj.se, tillträdande verksamhetschef för Stockholm Kids Djursholm eller Praktikertjänsts pressjour: press@ptj.se, 010-128 36 66.

Tillbaka

Blocks

Övrigt