Extern bild

Praktikertjänst vinner upphandling i Region Sörmland – fortsätter driva Kvinnohälsan Stadsfjärden i Nyköping

Publicerad:

Praktikertjänst har vunnit en upphandling i Region Sörmland inom gynekologisk öppenvård. Det innebär att Kvinnohälsan Stadsfjärden i Nyköping fortsätter sin verksamhet inom gynekologisk öppenvård, mödrahälsovård och preventivmedelsrådgivning.

Kvinnohälsan Stadsfjärden i Nyköping slog upp portarna i juni 2010. På mottagningen arbetar åtta personer med olika kompetens. Man utreder och behandlar bland annat infertilitet, klimakteriebesvär, blödningsrubbningar, inkontinens, framfall, vulvabesvär och underlivsinfektioner.

- Det känns väldigt roligt att vi får möjlighet att fortsätta driva vår fina verksamhet vidare. Under fjolåret utökade vi våra lokaler för att kunna erbjuda ännu bättre patientflöden, säger Karin Boyer och Åsa Hiller, specialister i obstetrik och gynekologi och verksamhetsansvariga på Kvinnohälsan Stadsfjärden.

Avtalet löper i två år från och med den 1 januari 2025 med option på ytterligare tre år.

- Det nya avtalet innebär att vi kan fortsätta att utveckla verksamheten och förbättra vården för våra patienter, något som är både roligt och väldigt viktigt, fortsätter Karin och Åsa.

Tilldelningsbeslutet aviserades i slutet av april och har nu vunnit laga kraft och kan inte överklagas.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks