Extern bild

Praktikertjänst tar över tandvårdskliniken Dina Tandläkare i Stockholm

Publicerad:

Praktikertjänst har tagit över tandvårdskliniken Dina Tandläkare på Gärdet i centrala Stockholm. Kliniken har funnits i 40 år, har tio behandlingsrum och ska drivas av tandläkare Carolina Carholt, som varit anställd på mottagningen sedan 2018. Verksamheten byter namn till Praktikertjänst Dina Tandläkare, men fortsätter i samma lokaler.

Dina Tandläkare öppnade redan 1984 och erbjuder idag en bred flora av tandvårdsbehandlingar – från barntandvård, undersökningar och lagningar till protetik, implantat och estetiska behandlingar.

Mottagningen – som säljs av Fredrik Edfeldt och Ingela Carholt – har sex medarbetare samt en konsulttandläkare med fokus på käkkirurgi.

- Det känns väldigt tryggt att lämna över stafettpinnen till Praktikertjänst och Carolina Carholt. Jag är övertygad om att de tillsammans kommer att förvalta patienternas förtroende på allra bästa sätt och fortsätta erbjuda en trygg och patientsäker tandvård med fokus på kontinuitet och kvalitet, säger Fredrik Edfeldt, tandläkare på Dina Tandläkare, som fortsätter på kliniken i en konsultroll.

I och med övergången till Praktikertjänst byter verksamheten namn till Praktikertjänst Dina Tandläkare. Carolina Carholt tar samtidigt över som verksamhetschef. Hon tog sin tandläkarexamen vid Karolinska institutet under 2016 och har arbetat på kliniken sedan 2018.

- Jag är väldigt taggad att ta över rollen som verksamhetschef och fortsätta att driva kliniken i samma anda som tidigare. Våra patienter ska fortsätta att känna en familjär stämning och min förhoppning är att följa patienter och familjer över generationer, precis som det varit tidigare, säger Carolina Carholt, och fortsätter:

- Vi kommer att fortsätta erbjuda ett brett behandlingspanorama där vi välkomnar både barn och vuxna. På sikt hoppas jag också kunna utveckla verksamheten ytterligare och exempelvis anställa fler tandläkare.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks