Extern bild

Praktikertjänst startar podden Vårdfrågan

Publicerad:

Vårdkoncernen Praktikertjänst har startat podden Vårdfrågan, där företagets medarbetare intervjuas om aktuella ämnen inom tandvård och hälso- och sjukvård. Podden tar upp en bred palett av ämnen – från ledarskap och digitalisering till barntandvård och IBS. Genom podden växlar Praktikertjänst i större utsträckning över kommunikationen till digitala kanaler.

Vårdfrågan är en djupdykning i tandvårdens och hälso- och sjukvårdens spännande och breda universum och varje avsnitt fokuserar på ett specifikt vårdrelaterat ämne.

- Genom Vårdfrågan vill vi ge en inblick i vården och lyfta fram all den kunskap som finns hos våra medarbetare runt om i landet, säger Sofia Myrevik, marknads- och kommunikationsdirektör på Praktikertjänst, och fortsätter:

- Vi finns inom vårdens alla områden och i livets alla skeden och jag vet att det finns mycket spännande att prata om. En podd är ju också ett intressant format eftersom den kan vara både personlig och djup och formatet är bra lämpat för att lyfta fram berättelser som berör.

Erik Magni, presschef på Praktikertjänst, leder samtalet och ställer frågorna. Det första avsnittet handlar om ledarskap och är ett samtal med distriktsläkaren och verksamhetschefen Sara Banegas på Ekerö vårdcentral, just nu aktuell som nominerad till utmärkelsen Framtidens ledare i sjukvården.

- Podden riktar sig både till patienter och profession och det första avsnittet fokuserar på primärvården som en stor del av den politiska diskussionen kretsat kring under det senaste året, säger Sofia Myrevik.

Det första avsnittet finns tillgängligt på Praktikertjänsts webbplats samt på ljudplattformen Soundcloud.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, e-post: erik.magni@ptj.se, tel: 0703-26 50 98

Tillbaka

Blocks