Extern bild

Nytt avsnitt av podden Vårdfrågan – ofrivillig barnlöshet med Sarah Nejdet

Publicerad:

I det trettonde avsnittet av Praktikertjänsts podd Vårdfrågan intervjuas Sarah Nejdet som är överläkare och gynekolog på Qvinnolivet i Kungsbacka. Hon arbetar bland annat med fertilitetsutredningar och ivf.

De allra flesta som försöker få barn brukar få ett positivt graviditetstest inom ungefär ett år. För en del går det fort, för andra tar det några försök. Och så finns det de som gång på gång försöker utan att lyckas. Men det finns hjälp.

Vårdfrågan #13 är ett samtal om hur kvinnor, män och par hanterar ofrivillig barnlöshet, varför vissa kvinnor har svår att bli gravida och vilka metoder som kan underlätta.

Lyssna nedan eller via ljudplattformarna SpotifyAcastiTunes/Podcaster eller Soundcloud. Avsnittet är också tillgängligt på Praktikertjänsts webbplats.

Vårdfrågan är en podd där Praktikertjänsts medarbetare och experter intervjuas om aktuella ämnen inom tandvård och hälso- och sjukvård. Podden tar upp en bred palett av ämnen och varje avsnitt är en djupdykning på mellan 30 minuter och 1 timme.

Tillbaka

Blocks