Extern bild

Nyinvigning av Vårdcentralen Stadsfjärden i Nyköping

Publicerad:

Efter en omfattande renovering öppnar Vårdcentralen Stadsfjärden upp i större lokaler på Gästabudsvägen 6 i Nyköping. Med större lokaler har mottagningen nu möjlighet att ta emot fler patienter i Nyköping med omnejd.

Vårdcentralen Stadsfjärden öppnade under 2006 och har de senaste åren vuxit ur de befintliga lokalerna. Sedan 2010 drivs vårdcentralen i Praktikertjänsts regi med avtal med Region Sörmland.

- Det känns otroligt bra att vi nu kunnat inviga våra nya och fina lokaler, och jag vill rikta ett varmt tack till alla patienter, medarbetare och byggansvariga som på olika sätt bidragit under renoveringen, säger Björn Hallström, specialist i allmänmedicin och verksamhetschef på Vårdcentralen Stadsfjärden, och lägger till:

- Med våra större och moderniserade lokaler kan vi nu fortsätta att utveckla vår verksamhet för att på bättre sätt klara framtidens behov.

Vårdcentralen Stadsfjärden har idag drygt 17 000 listade invånare, omkring 80 medarbetare och erbjuder hela primärvårdsprogrammet, inklusive provtagning/labb, läkar- och distriktssköterskemottagningar, rehabkoordinator, undersköterskor, arbetsterapeut, psykolog, psykoterapeut, kurator, BVC, dietist och fysioterapi.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks