Extern bild

Edvin Hammargren på Praktikertjänst Koppardalens Vårdcentral utsedd till bästa AT-handledare i Dalarna

Publicerad:

Edvin Hammargren, specialist i allmänmedicin på Koppardalens Vårdcentral i Avesta, har utsetts till bästa AT-handledare i primärvården i Region Dalarna. Det är en utmärkelse som AT-läkarna i Region Dalarna står bakom och delar ut varje år.

Edvin Hammargren är specialist i allmänmedicin och medicinskt ledningsansvarig på Praktikertjänst Koppardalen Vårdcentral i Avesta, där han varit anställd sedan 2022. Han har i år utsetts till bästa AT-handledare i primärvården i Region Dalarna, en utmärkelse som AT-läkarna själva står bakom och röstar fram.

- Jag är otroligt stolt, rörd och hedrad över den här utmärkelsen. Jag trivs väldigt bra i primärvården och brinner starkt för utbildning. Under flera år tidigare har jag varit AT-studierektor och då aktivt jobbat för bästa möjliga utbildningsmiljö för AT-läkarna, säger Edvin Hammargren, och fortsätter:

- Det är patienterna och kollegorna som jag möter i vardagen som gör mig till en bättre läkare och jag vill verkligen tacka alla som genom sin kunskap och sitt engagemang bidrar till en bättre primärvård. Nu är också min förhoppning många AT-läkare ska välja primärvården som sin arbetsplats i framtiden och trivas lika bra som jag.

Motiveringen för bästa handledare i primärvården i Region Dalarna lyder:

"För ditt intresse för att lära ut, ditt engagemang och det otroliga stöd vi får från dig i det dagliga arbetet”.

För ytterligare frågor, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks