Extern bild

Tandvårdshuset Sigtuna nyinvigs efter omfattande renovering - siktar på expansion

Publicerad:

Under nästan ett år har Praktikertjänst Tandvårdshuset Sigtuna genomgått en omfattande renovering med fokus på att bland annat förbättra patientflöden. – Vi har fått mycket positiv respons från både patienter och medarbetare. Det är mycket fräschare idag och mer lättarbetat för oss som jobbar på kliniken, säger verksamhetschefen och tandläkaren Anita Mionic.

I lokalerna på Olofsgatan 10 i Sigtuna har det bedrivits tandvård sedan slutet av 1990-talet. Innan dess var det dels en läkarmottagning, dels en vårdcentral. Det var i maj 2020 som den nuvarande verksamheten startade genom en sammanslagning av tre olika tandvårdskliniker.

- Lokalerna har behövt ett ansiktslyft under några år och i november 2021 började vi och nästan ett år senare, i december 2022, var renoveringen klar. Vi har haft öppet hela tiden, men varit något begränsade, så det känns väldigt bra att nu äntligen kunna välkomna patienter som vanligt, säger Anita Mionic, tandläkare och verksamhetschef på Praktikertjänst Tandvårdshuset Sigtuna.

Under renoveringen har andra utvecklings- och tillväxtplaner legat på is, men nu är siktet inställt på expansion.

- Vi har plats för fler kollegor och förhoppningen är att kunna anställa nya medarbetare. Vi har exempelvis planer på att börja erbjuda kirurgi och en av våra tandläkare vill vidareutbilda sig inom rotbehandlingar, säger Anita Mionic, och fortsätter:

- Vi hoppas också kunna knyta till oss en specialist i exempelvis käkkirurgi eller tandlossning. Det skulle vara en välkommen service till våra patienter.

Tandvårdshuset Sigtuna har idag tio medarbetare – fyra tandläkare, fyra tandsköterskor och två tandhygienister – och erbjuder allmäntandvård, implantatprotetik och tandhygienistbehandlingar.

Verksamheten nyinvigs med öppet hus torsdagen den 25 maj.

För ytterligare frågor, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks