en bild

Undersköterska JohannesVården i Göteborg

Information om arbetsplatsen

JohannesVården är en del av Praktikertjänst och professionalism, omsorg och nytanke genomsyrar verksamheten.
Mottagningen ligger i Johannesgården; i ett före detta kloster. En unik miljö med fräscha lokaler och stillsam atmosfär.
Vi är en mottagning i ständig utveckling med hög kompetens, stabil arbetsgrupp och god gemenskap. Knappt 7000 patienter är listade hos oss.
JohannesVården har såväl vårdcentral som bvc, rehabmottagning och mottagning för Ungas psykiska hälsa.
Om du vill bli en del av denna verksamhet och bidra till att skapa en vårdcentral i tiden så är du varmt välkommen med din ansökan.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Trollbärsvägen 16, Västra Frölunda

Arbetsuppgifter

Tjänsten är delad mellan laboratoriet och receptionen, med tyngdpunkt på laboratoriet. Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på lab såsom provtagningar, assistera vid undersökningar och beställningar mm samt arbete i receptionen med mottagande av patienter, dokumenthantering mm.

Kvalifikationer

Undersköterska med erfarenhet från yrket inom primärvård eller akutsjukvård. Flexibilitet är nödvändigt då arbetsuppgifterna varierar och tempot ofta är högt. Du behöver ha god vana av att arbeta med datorer. Personlig lämplighet är mycket viktig för oss.

Personliga egenskaper

Vi tänker oss att du är positiv, kompetent och professionell och att du tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter och har god initiativförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt kontakt med rekryterings/bemanningsfirmor. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Sara Andersson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sara.andersson@ptj.se