en bild

Vi söker fysioterapeut till Team Aktiv PVR i Hässelby

Information om arbetsplatsen

Team Aktiv Primärvårdsrehab har sedan 1995 drivit rehabilitering för befolkningen i Hässelby-Vällingby. Verksamheten består av fysioterapeuter, specialistfysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietister, totalt 12 personer som tillsammans utvecklar och ansvarar för verksamheten samt hjälper och stöttar varandra.  

Vi söker nu en fysioterapeut med intresse för primärvård, som vill ingå i vårt team och tillsammans med oss bidra till en arbetsplats där alla kan utvecklas, trivas och ge patienterna god vård.  

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god och utvecklande arbetsmiljö, med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater. Det är viktigt för oss att vi tillsammans förbättrar våra patienters livskvalité. Vi har ett stort engagemang för vårt uppdrag och för oss är det viktigt att vi trivs tillsammans. 

Vi erbjuder en arbetsplats med korta beslutsvägar, högt i tak och där du kan få stort inflytande över din arbetsplats. Vi erbjuder en utvecklande lärandemiljö, kompetensutveckling, flexibla arbetstider, möjlighet att utföra administrativt arbete på distans och ett generöst friskvårdsbidrag. 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet inom primärvården innebär att Du kommer att arbeta med patienter i alla åldrar med alla typer av diagnoser. Detta innebär att arbetet är mycket varierande och ständigt utvecklande. Samtidigt som vi strävar efter att alla ska kunna möta de flesta patienter/diagnoser finns det också möjlighet till att fördjupa sig inom det område Du tycker är mer intressant, så länge det gynnar våra patienter. Arbetet kommer att omfatta diagnostik och behandling både på vår mottagning samt i patienternas hem, tillsammans i team, bestående av sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietister, samt genom enskilda besök. Du planerar själv ditt arbete tillsammans med övriga i teamet. Som sjukgymnast/fysioterapeut är du en viktig del i rehabiliteringen av våra patienter.  

 

Kvalifikationer

Du skall vara sjukgymnast/fysioterapeut med svensk legitimation, det är meriterande om du har arbetat inom Primärvård, har erfarenhet av att dokumentera i journalsystemet Take Care samt har goda kunskaper i svenska o engelska. 

Du ska ha B-körkort (manuell växellåda) 

Då vi arbetar i patienternas hem så måste du klara av miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi söker dig som: 
- har lätt att samarbeta med dina kollegor, patienter/anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivare/aktörer kring patienten 
- är ansvarstagande, ha lätt att arbeta självständigt och strukturerat 
- är flexibel, lyhörd, stresstålig samt trivs med och kan hantera ett högt arbetstempo 
- har en positiv attityd till utveckling och förnyelse av arbetet.Övrig information

Vi kommer gå igenom ansökningarna under ansökningstiden och kallar löpande till intervju. 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-07-31

Kontakt

Åsa Degerstedt
Kerstin Holm

Ansök

Ansök