en bild

Vi söker delägare till Stockholm Kids BUMM!

Bild

Är ni ett gäng barnläkare som tillsammans vill driva en egen klinik? Nu söker vi en ny delägargrupp till Stockholm Kids BUMM i centrala Stockholm. Här jobbar ett engagerat team som vill fortsätta att utveckla denna fina mottagning tillsammans med er!

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Centrala Stockholm
Omfattning: gärna 100%, går att diskutera

Om tjänsten:

Kliniskt arbete som barnläkare på BUMM enligt uppdraget i vårdvalet i Region Stockholm.
I denna rekrytering söker vi barnläkare som förutom det kliniska arbetet också går in som delägare i Praktikertjänst. Som delägare är du tillsammans med övriga delägare på mottagningen också verksamhetsansvarig och får därmed möjlighet att påverka och ta ansvar i stort som smått. Till våra delägares hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden som exempelvis HR, ekonomi, juridik och fastighet.

Kvalifikationer

Legitimerad specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin. Eventuell subspecialitet är meriterande.

Vi tror att du är en trygg person som är väl förankrad i din kunskap och i din förmåga till ett professionellt bemötande av såväl barn och ungdomar som deras vårdnadshavare. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att hålla dig uppdaterad kompetensmässigt och att hålla hög kvalitet i patientmötet.

Du har ett engagemang i mottagningens utveckling och är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i mötet med barnen och ungdomarna samt med dina kollegor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som lyhördhet och förmåga till samarbete.

Om Stockholm Kids City BUMM

Mottagningen bedriver specialistvård på uppdrag av Region Stockholm. Vi finns i härliga och ändamålsenliga lokaler och erbjuder en positiv arbetsmiljö, flexibilitet, förmånliga villkor, korta beslutsvägar och stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer och medicinska sekreterare.

Övrig information

För frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Evelina Bihl på telefon 070-459 35 96 eller evelina.bihl@ptj.se. Urvalsprocessen sker löpande.
Du kan också välja att ta en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Anna-Karin Bergström på telefon 070-166 71 20 eller anna-karin.bergstrom@ptj.se.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-03

Kontakt

Anna-Karin Bergström

Ansök

Ansök