Extern bild

Praktikertjänst växer med nya affärsområden

Publicerad:

Ett intensivt utvecklingsarbete har resulterat i att Praktikertjänst växer från nuvarande två affärsområden till fyra; Tandvård, Specialistvård,  Affärsutveckling och Primärvård och rehab. I samband med att de nya affärsområdena tillkommer, sker en omorganisation på Praktikertjänsts huvudkontor, för att rusta bolaget inför framtiden.

– Trycket inom välfärdssektorn ökar ständigt och nya aktörer tillkommer. Som Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård ser vi det  som självklart att vara med och leda och driva utvecklingen av vård och omsorg i  välfärdssektorn. Sen 1960 har vi levererat högkvalitativ vård till Sveriges mest  nöjda patienter, och det tänker vi fortsätta göra, säger Praktikertjänsts vd Johan Fredriksson.

I samband med den nya organisationen stärks Praktikertjänsts koncernledning med nya medlemmar, bland andra Cecilia Halvars Öhrnell, affärsområdeschef Specialistvård och Carina Olson, ekonomi- och finansdirektör, som tillträder under hösten. Rekrytering pågår för de övriga nya befattningarna.

Tillbaka

Blocks