Extern bild

Miraklet i Magen – BB Sophias podd för dig som är gravid

Publicerad:

BB Sophia har gett en ny roll till skådespelerskan Ewa Fröling när vi nu släpper en podd för dig som är gravid: Miraklet i Magen. Den kända barnvagnsbloggaren Anna Lavfors är programledare och kommer hjälpa lyssnaren att svara på så många frågor som möjligt om graviditeten.

Snart smyglanserar vi vår podd: Miraklet i Magen. En poddserie på 10 avsnitt där du får ta del av andras erfarenheter av att vara gravid och hur det är att föda barn.

Även om det redan i dag finns poddar om graviditet så tyckte vi att det saknades något som tar barnet och situationen på rätt sorts allvar, menar Harald Almström, chefläkare och vd vid BB Sophia.

– Den här podden utgår från barnet och kvinnan som bär det - en podd att förkovra sig i, säger Harald Almström.

Programledare Anna Lavfors, grundare av bloggen Allt om barnvagnar och Facebooksidan Allt om barnvagnar – Barnvagnsguiden, samtalar med flera kvinnor, både de som är gravida och de som redan fött både ett och flera barn.

I programmet hör du också Ewa Fröling. Den legendariska skådespelerskan har gått in i en oväntad roll, som livmoder. Det är livmodern som kommer berätta för oss om fostrets utveckling

Du får också lyssna till barnmorskor, läkare och gynekolog från UltraGyn och BB Sophia som svarar på frågor och ger tips och råd kring både graviditet och födande.

I första programmet pratar vi bland annat om hur man berättar att man är gravid och när. Via vår Facebooksida kommer du kunna dela med dig av just din berättelse. Håll utkik, snart är det dags och just du är inbjuden att vara med på vår poddresa.

Under hösten med start i augusti fortsätter vi resan med olika graviditetsteman.

Du kommer hitta podden Miraklet i Magen både i iTunes, på vår Facebook och på bbsophia.se

Häng med på en lärorik resa tillsammans med oss på BB Sophia och lär känna ditt mirakel i magen.

Tillbaka

Blocks