Extern bild

PTJ Dental öppnar ny tandvårdsmottagning i Åkersberga

Publicerad:

Firozeh Zandieh kommer närmst från Folktandvården och tar över rollen som verksamhetschef från säljaren Peter Fahlstedt, som kommer att arbeta kvar som konsult. Inledningsvis kommer fyra medarbetare arbeta på mottagningen samtidigt som det pågår ett aktivt arbete att rekrytera fler för ytterligare utveckling av verksamheten.

- Det känns fantastiskt kul att få möjligheten att starta upp en ny PTJ Dental verksamhet i Åkersberga. Mottagningen ger oss goda möjligheter att kunna växa som verksamhet och erbjuda personlig tandvård i världsklass, säger Firozeh Zandieh som är tandläkare och tillträdande verksamhetschef för mottagningen.

Verksamheten kommer att erbjuda allmäntandvård till barn, unga och äldre och ligger på Företagsallén 4 med goda kommunikationsmöjligheter vid Åkers Runö Station i Österåker kommun. Tandvårdsmottagningen är PTJ Dentals första verksamhet i kommunen och den sjätte i Stockholmsregionen.

- Att öppna en verksamhet i Österåker kommun känns otroligt roligt. Fler och fler flyttar till området då det erbjuder både närhet till skärgård och storstadsmiljö. Vi ser framemot att kunna erbjuda tandvård till närboende, säger Ann-Britt Östlund, chef för PTJ Dental.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Ann-Britt Östlund, chef PTJ Dental, e-post: ann-britt.ostlund@ptj.se, tel: 010 – 128 38 18 eller Praktikertjänsts pressjour tel: 010-128 36 66.

Tillbaka

Blocks