Extern bild

Den första mars öppnar en ny tandvårdsklinik i Malmö – PTJ Dental Malmö

Publicerad:

Tandvårdskliniken PTJ Dental Malmö är en helt ny verksamhet som startar i Folktandvårdens tidigare lokaler på Stadiongatan 65. Inledningsvis kommer två tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor att arbeta på kliniken.

PTJ Dental är en del av vårdbolaget Praktikertjänst och startar den första mars en helt ny tandvårdsklinik i Folktandvårdens tidigare lokaler på Stadiongatan 65.

På mottagningen kommer tandläkarna Rolf Glemme och Jan Nilsson att arbeta, och de har tidigare tillsammans drivit Eriksfältstandläkarna på Finlandsgatan i Malmö.

- Jag är väldigt tacksam att vi kunde ta över de här lokalerna och starta en ny verksamhet med erfarna och engagerade medarbetare. Lokalen har genomgått en renovering från grunden och på lite sikt kommer vi att rekrytera fler medarbetare för att kunna ta emot fler patienter, säger Ann-Britt Östlund, chef för PTJ Dental.

PTJ Dental Malmö erbjuder allmäntandvård och på sikt hoppas verksamheten även kunna erbjuda specialisttandvård.

- Det här är vår fjärde mottagning i Skåne, men den första i Malmö och jag har stort förtroende för det team som nu börjar på PTJ Dental Malmö. Befintliga och nya patienter kan förvänta sig en högkvalitativ, patientsäker och trygg tandvård, säger Ann-Britt Östlund.

Patienter som idag går på Eriksfältstandläkarna och vill fortsätta som patient på PTJ Dental Malmö kommer att kallas som vanligt när det är dags för undersökning eller behandling.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks