Extern bild

PTJ Dental Tandläkarhuset – ny tandvårdsklinik öppnar i Norrköping den 1 april

Publicerad:

Den 1 april tar Praktikertjänst Dental över Tandläkarhuset Pronova från den tidigare verksamhetschefen Peter Franzén, som arbetar kvar i verksamheten som tandläkare. Kliniken kommer att ha tolv medarbetare – tre tandläkare, tre tandhygienister, fem tandsköterskor och en receptionist.

Tandläkare Peter Franzén har drivit Tandläkarhuset Pronova inom Praktikertjänst i nästan 29 år, men den första april övergår mottagningen till Praktikertjänst Dental.

- Utöver namnbytet innebär överlåtelsen inga större förändringar och patienterna kommer att känna både mig och mina kollegor på kliniken, säger Marita Fager, tandsköterska och verksamhetschef på PTJ Dental Tandläkarhuset.

PTJ Dental Tandläkarhuset är inriktade mot allmäntandvård och lokalerna ligger fint vid Motala Ström i centrala Norrköping.

- Både jag och alla kollegor ser fram emot att tillsammans fortsatt kunna utveckla tandvården och mottagningen och erbjuda såväl nya som tidigare patienter en trygg och säker tandvård med hög kvalitet, säger Peter Franzén, tandläkare och tidigare verksamhetschef.

Praktikertjänst Dental är en verksamhetsform som drivs inom vårdkooperativet Praktikertjänst och man driver idag 20 verksamheter i flera regioner. PTJ Dental Tandläkarhuset är den fjärde i Region Östergötland och den första i Norrköping.

- Vi fortsätter vår tillväxtresa och jag är riktigt glad över att Tandläkarhuset fortsätter att drivas inom Praktikertjänst. Det är en verksamhet med en lång historik och medarbetare som känner sina patienter och deras behov, säger Ann-Britt Östlund, chef för Praktikertjänst Dental.

För ytterligare frågor, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks