Extern bild

Två nya avsnitt av podden Vårdfrågan – patientsäkerhetsspecial

Publicerad:

Den 17 september inföll den internationella patientsäkerhetsdagen – som instiftats av WHO – och nu släpps två avsnitt av Vårdfrågan med tema patientsäkerhet och hur man skapar en stark patientsäkerhetskultur och undviker vårdskador.

Vårdfrågan #30 och #31 tar tempen på hur man bygger en stark patientsäkerhetskultur i tandvården och hälso- och sjukvården. Det är Edina Mahmic och Michael Katsanikos som intervjuas om tandvården och Carola Johansson och Monica Carlsson som intervjuas om hälso- och sjukvården.

Alla fyra företräder verksamheter som presterat starka resultat i Praktikertjänsts interna patientsäkerhetskulturmätning och i Vårdfrågan delar de med sig av sina bästa tips och erfarenheter.

Lyssna i spelarna nedan eller via ljudplattformarna Spotify, Itunes/podcaster eller Soundcloud. Avsnitten är också tillgängliga på Praktikertjänsts webbplats.

Vårdfrågan är en podd från Praktikertjänst om långsiktigt hållbar vård. I varje avsnitt intervjuas experter om aktuella ämnen inom tandvård och hälso- och sjukvård. Podden tar upp en bred palett av frågor och varje avsnitt är en djupdykning på mellan 20 minuter och 1 timme.

Tillbaka

Blocks