Extern bild

Mikael Holtzberg Praktikertjänsts nya bolagsjurist

Publicerad:

Den 1 oktober tillträder Mikael Holtzberg tjänsten som Praktikertjänsts nya bolagsjurist. Mikael kommer närmast från Ramberg Advokater, där han arbetat sedan 1996 - de senaste 13 åren som partner.

- Praktikertjänst har både genom sin ställning inom den privata och offentligt finansierade vården och genom sin historik och ägarmodell en unik position på marknaden inför kommande förändringar. Efter att ha arbetat i nästan 20 år med affärsjuridiska frågor inom vårdbranschen ser jag fram emot att än mer kunna fokusera på de affärsmöjligheter som Praktikertjänst nu står inför under ledning av koncernchefen Johan Fredriksson. Det är därför ett naturligt steg och en spännande utmaning att på koncernnivå i verksamheten följa branschens framtidsfrågor och delta i utvecklingen inom Praktikertjänst, säger Mikael Holtzberg om sin nya tjänst.

- Det är glädjande att ha rekryterat en affärsjurist med Mikael Holtzbergs bakgrund och meriter till koncernen. Hans breda juridiska erfarenhet av vårdbranschen och övriga juridiska koncernfrågor medför ett starkt bidrag till den pågående utvecklingen av Praktikertjänst, säger Johan Fredriksson, vd och koncernchef.

Tillbaka

Blocks