Extern bild

Anna Grönlund Krantz Praktikertjänsts nya marknads- och kommunikationsdirektör

Publicerad:

Anna kommer närmast från JKL där hon har varit chef för JKL i Sverige och partner i JKL-group. Innan Anna började på JKL 2006 var hon gruppledare för Folkpartiets riksdagsgrupp och vice ordförande i Skatteutskottet.

-Praktikertjänst är ett unikt företag på en mycket spännande framtidsmarknad. Jag ser verkligen fram emot att kunna bidra till Praktikertjänsts fortsatta framgångar genom ett mer effektivt och transparent marknads- och kommunikationsarbete. I en snabbt föränderlig värld är Praktikertjänsts ägarmodell en enorm styrka. Min målsättning är att utveckla marknads- och kommunikationsfunktionen så att all den kunskap som finns i företaget används för att kunna attrahera fler kunder och växa verksamheten.

- En av de viktigaste frågorna i vår strategiplan Praktikertjänst 2020 är ju att förstärka arbetet med att göra vårt varumärke betydligt mer känt, både mot patienter och framtida medarbetare. Vi kraftsamlar nu kring detta och det känns fantastiskt att vi har kunnat attrahera Anna till oss. Med sin bakgrund på JKL - Sveriges mest välrenommerade rådgivare inom strategisk kommunikation - har Anna byggt upp en mycket hög kompetens inom detta område och hon har dessutom ett stort nätverk som är enormt värdefullt, säger Praktikertjänsts vd Johan Fredriksson. 

Anna Grönlund Krantz tillträder sin nya roll den 1 november. 

Tillbaka

Blocks