Extern bild

Nytt avsnitt av podden Vårdfrågan – ledarskap i tandvården med Carl-Emil Rexman

Publicerad:

I det femtonde avsnittet av Praktikertjänsts podd Vårdfrågan intervjuas Carl-Emil Rexman, tandläkare på Tandvården Skeppsbron i Malmö, om ledarskap i tandvården.

Tandvården brottas precis som många andra välfärdsyrken med stora pensionsavgångar och kraftiga rekryteringsbehov, framförallt i glesbygd, men också i områden i de större städerna.

I Vårdfrågan #15 berättar Carl-Emil Rexman om varför ledarskap och verksamhetsutveckling är viktigt och hur det kan påverka möjligheterna att rekrytera i tandvården.

Det är också ett samtal om vikten av rätt ledarskap, vad som karakteriserar en vass ledare och vad studenter och yngre tandläkare söker hos dagens arbetsgivare.

Lyssna nedan eller via ljudplattformarna SpotifyAcastiTunes/Podcaster eller Soundcloud. Avsnittet är också tillgängligt på Praktikertjänsts webbplats.

Vårdfrågan är en podd där Praktikertjänsts medarbetare och experter intervjuas om aktuella ämnen inom tandvård och hälso- och sjukvård. Podden tar upp en bred palett av ämnen och varje avsnitt är en djupdykning på mellan 20 minuter och 1 timme.

Tillbaka

Blocks