en bild
Kategorier för sidan Karriär
Taggar för sidan praktikertjänst tandvård

”Jag får fokusera min tid på det jag vill”

  • Text Redaktionen
  • Foto Praktikertjänst

Praktikertjänsts verksamhetsmodell fokuserar på att skapa goda förutsättningar för vårdens medarbetare att göra ett så bra jobb som möjligt för alla patienter.

– Jag är tandläkare och tycker om att ta hand om mina patienter och laga tänder, det vill jag fokusera min tid på. Därför är det så skönt att jag får hjälp med saker som jag är mindre bra på, som till exempel juridik och budgetarbete, säger Haris Salemovic, tandläkare på Tandvårdshuset Bromölla.

Praktikertjänst har funnits i snart 60 år och årliga undersökningar som SKL:s Nationell patientenkät och Svenskt kvalitetsindex mätning om kundnöjdhet visar att Praktikertjänsts mottagningar är bland de bästa i landet.

– Det finns enorm erfarenhet och kunskap inom företaget. Vi lär av varandras framgångar, men även misstag. Praktikertjänst jobbar stenhårt med kvalitetsutveckling och mottagningarna utvärderas löpande för att hålla god kvalitet. Det är en trygghet både för mig och mina patienter, säger Haris Salemovic.

Praktikertjänst är ett av Sveriges friskaste företag och har hög kontinuitet, 83 procent av patienterna inom primärvården får träffa läkaren som de har valt.

– Att personalen mår bra och trivs i sin arbetsmiljö ger låg personal­omsättning och gör att våra patienter får träffa samma vårdgivare vid återbesök; det är alltid uppskattat och ökar tryggheten, säger Haris Salemovic.

Blocks

Bli verksamhetsansvarig

Just nu har vi flera verksamheter som snart behöver en eller flera nya verksamhetschefer. Se vilken mottagning som kan passa dig.

Läs mer

Lediga tjänster

Praktikertjänst finns i 220 av landets 290 kommuner och flera av våra mottagningar söker nya medarbetare. Se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Lediga tjänster

Våra utbildningar

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!