en bild

Medicinsk sekreterare

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgarant och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Praktikertjänst Psykiatri är ett dotterbolag till Praktikertjänst AB som är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.

Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst psykiatri är ett.

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu medicinska sekreterare till vår mottagning i Kista. Mottagningen ligger centralt och nära till allmänna kommunikationer. Vi som arbetar här är psykiatriker, ST- läkare, sjuksköterskor, psykologer, terapeuter, receptionister samt medicinska sekreterare och enhetschefer. Vi arbetar i team och vi är en stabil arbetsgrupp där vi värnar om vår gemensamma arbetsmiljö, vilket innebär att vi är väldigt kollegiala med varandra.
Vi kommer även utöka vår verksamhet årskiftet 18/19 då vi har fått förtroendet att bedriva ännu en mottagning med transkulturell inriktning. Så här finns möjlighet att vara med och starta upp en ny mottagning tillsammans med oss.
Adress: Befintlig mottagning i Kista, Knarrarnäsgatan 15,

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Knarrarnäsgatan 15, Kista

Arbetsuppgifter

Arbetet hos oss är omväxlande med arbetsuppgifter som journalskrivning, beställningar, bokningar, KVÅ-registrering, arkiv, skanning samt andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov. Möjlighet till egna ansvarsområden finns. Arbete i reception ingår, men är inte huvudsaklig arbetsuppgift.
Man är med och utvecklar verksamheten och delar med sig av sin kunskap på allra bästa sätt. Vi lär av varandra. Vi erbjuder våra patienter basutredningar, neuropsykiatriska utredningar, teambesök, årskontroller, drop in, och uppföljningar. Vi erbjuder behandling i grupp och individuellt utifrån behov. Huvudsakliga uppdrag är att erbjuda våra patienter en god psykiatrisk vård och en tillgänglighet. Vi samverkar även med andra aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket. Meriterande är kunskaper i take care journalsystem samt tidigare erfarenhet av KVÅ-kod registrering.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lojal dina kollegor och vår verksamhet. En vilja att utveckla ser vi som en merit.

Tillbaka till Lediga tjänster