en bild

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Bild

Information om arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb hos en av Gävles största hälsocentraler. Våra lokaler ligger mitt i centrala Gävle med närhet till tågstationen. Vi är ett härligt team bestående av flera yrkeskategorier. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, psykologer, kurator, rehabkoordinator, medicinska sekreterare och receptionister.

 

Arbetsuppgifter

Att arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss innebär bland annat telefonrådgivning, planerade mottagningsbesök, akuta mottagningsbesök samt digitala besök. Tillsammans arbetar vi  för att utveckla  arbetsmetoder som främjar patientsäkerhet och god arbetsmiljö. Hälsocentralens öppettider är måndag-fredag 8-17, helgtjänstgöring kan förekomma.  

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Erfarenhet från primärvård krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men också har förmåga att arbeta självständigt. Du ska trivas med att skapa goda kontakter och relationer, gärna tilltalas av förbättringsarbete och ha ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Övrig information

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 tim/vecka)
Tillträdesdatum:
snarast
Sista ansökningsdag:
2024-05-25

Kontakt

Klara Pihlström

Ansök

Ansök