en bild

Medicinsk sekreterare

Bild

Medicinsk sekreterare till Eira hälsocentral

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till Eira Hälsocentral.

Eira hälsocentral bedriver en attraktiv hälsocentral i centrala Gävle. Vi är en del av Praktikertjänst AB och hos oss jobbar ungefär 30 medarbetare tillsammans. Vi är en väletablerad och stabil verksamhet med cirka 8000 listade patienter.

Vill du vara en del av vårt härliga team? Du kommer att ha ett självständigt arbete med möjlighet att utveckla och påverka arbetet.  Nivån av ansvarstagande är mycket hög och vi arbetar tvärprofessionellt inom hälsocentralen. Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss.

 

Arbetsuppgifter

I dagsläget är vi två sekreterare samt en receptionist som arbetar administrativt. Som sekreterare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter såsom patientfakturering, företagsfakturering, journalutskrifter, journalskrivning, ombokningar vid sjukdom, beställningar av behörigheter för personal, schemaläggning m.m. Vi täcker även upp i receptionen vid sjukdom/frånvaro.

Hos oss finns goda möjligheter att delta i utvecklingsarbeten och till vidareutveckling.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har intresse av hela det vårdadministrativa arbetet. Du bör ha kunskap och intresse för IT-relaterade frågor. Erfarenhet från primärvården är meriterande.

För att vara kvalificerad för tjänsten så krävs en eftergymnasial utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör.  

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att vara självgående, överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrig information

Lön  Individuell lönesättning.

Varmt välkommen med din ansökan, gärna redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2024-05-26.

 

Varmt välkommen med din ansökan!




Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-05-24

Kontakt

Jessica Sandström

Ansök

Ansök