en bild

ST-tjänst

Information om arbetsplatsen

I år vann vi Region Skånes pris, Glasäpplet. Vi kom på 2:a plats av 178 vårdcentraler i Skåne!

Vår vårdcentral ligger mitt i Bjärreds centrum. Vi har ljusa fina lokaler. Vi är ca 35 anställda och har ca 10.000 listade  patienter. Vi arbetar i team och har ett nära samarbete mellan våra olika professioner. Vi är stolta över vår höga tillgänglighet och vi lägger stort fokus på bemötande. Vi har ett flexibelt arbetssätt och korta beslutsvägar som gör att vi kan hitta en välfungerande vardag och möta våra listade patienters behov på bästa sätt.

 

Arbetsuppgifter

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet.

Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling. Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i regionen erbjuder vi även egna ST-läkardagar och ST-läkarnätverk i Praktikertjänst regi för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet.

 

Kvalifikationer

Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

 

Personliga egenskaper

Du ska vara trygg i din roll som läkare och person, ha ett patientfokuserat förhållningssätt.

 

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Övrig information

Vi kan vara flexibla med arbetstider till viss del.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40)
Tillträdesdatum:
1:e augusti
Sista ansökningsdag:
2024-07-07

Kontakt

Petra Ander

Ansök

Ansök