en bild

Leg psykolog till Stockholm Kids BUMM

Om Stockholm Kids BUMM

Stockholm Kids är en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUMM) som bedriver specialistvård på uppdrag av Region Stockholm. Förutom barnmedicinsk specialistvård, erbjuder vi även ADHD-utredningar och psykologisk behandling för BUMM-patienter. Vi finns i härliga och ändamålsenliga lokaler och erbjuder en positiv arbetsmiljö, flexibilitet, förmånliga villkor, korta beslutsvägar och stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten.

Om tjänsten

Vi söker dig med intresse för ADHD-utredning och behandlingsarbete, som har minst steg 1 i KBT och har arbetat minst två år med barn och ungdomar, gärna med erfarenhet av BUP, BUMM eller liknande verksamhet.

Som anställd psykolog på Stockholm Kids får man bl.a. en mentor, regelbunden handledning, tjänstepension, friskvårdsbidrag. 

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med inriktning barn och ungdom. Som person trivs du med att arbeta i team med psykologer och andra yrkesprofessioner. Du brinner för att ge hög service, bra bemötande och leverera vård av hög kvalité. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, problemlösningsorienterad, effektiv och har ett intresse och en drivkraft att utveckla verksamheten framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2024-06-14

Kontakt

Evelina Bihl

Ansök

Ansök