en bild

Verksamhetsrådgivare till Praktikertjänst Hälso- och sjukvård

Verksamhetsrådgivare till Praktikertjänst hälso- och sjukvård

Har du god förståelse för företagsekonomi och ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling? Är du en person med entreprenörsanda som är duktig på kommunikation, att bygga goda relationer och att skapa förtroenden?

Praktikertjänst, Sveriges största privata aktör inom hälso- och sjukvård samt tandvård befinner sig i en utvecklingsfas och söker nu en affärsmässig och coachande verksamhetsrådgivare till sitt toppmoderna huvudkontor i centrala Stockholm.

Om tjänsten

I tjänsten arbetar du mot ett flertal verksamheter inom privat hälso- & sjukvård som bedrivs på mottagningar runt om i landet. Du stöttar bolagets verksamhetschefer med ekonomi- och verksamhetsrelaterade frågor och du medverkar till att utveckla förstklassiga vårdverksamheter och rapporterar till avdelningschef.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Förebygga och förekomma affärsrisker genom att agera som ett coachande stöd till verksamhetschefen och ledningsgrupperna avseende verksamhetsutveckling, effektiviseringar, nyinvesteringar och verksamhetsförändringar.
  • Verka för en långsiktigt hållbar ekonomi genom att stötta verksamhetschefen i uppföljning och analys av verksamhetens resultat.
  • Medverka vid överlåtelser/övertaganden av verksamheter och arbeta med värdering av dessa samt att vara delaktig i olika interna projekt

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning företagsekonomi/finansiering eller organisation/ledarskap. Vidare har du minst några års relevant praktisk erfarenhet såsom tex verksamhetsutvecklare, managementkonsult eller som företagsrådgivare inom finans eller meriterande inom Hälso- och sjukvården. Meriterande är även om du har erfarenhet av att ha arbetat gentemot entreprenörer alternativt drivit eget företag, gärna i en roll där du stöttat i finansiella och/eller organisatoriska frågor.

För att lyckas i tjänsten som verksamhetsrådgivare är det viktigt att du bidrar med ett affärsmässigt perspektiv och att du har god förmåga att samarbeta, bygga relationer samt vinna förtroende. Du tar initiativ och delar med dig av kunskap, kompromissar samt säger ifrån om beslutet inte känns tillräckligt underbyggt. Rollen är rådgivande och därför är det viktigt att vara lyhörd inför behoven inom respektive verksamhet samt vara pedagogisk och tydlig. Avgörande är också din strategiska förmåga att fatta beslut under press, bevara vårt unika koncept samt självständigt initiera, driva och ge råd i beslut.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-06-04

Kontakt

Malin Michal

Ansök

Ansök