en bild

Undersköterska ögonoperation och mottagning

Information om arbetsplatsen

 

Ögonläkargruppen har sin verksamhet i Läkarhuset Odenplan, vi är ca 30 medarbetare. Vår verksamhet består av en traditionell ögonmottagning med specialutrustning som OCT, SLT, YAG, ögonbottenkamera och cornealtopograf. Vi har också en operationsavdelning där vi framför allt opererar grå starr och ögonplastik.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett omväxlande arbete, där det ingår att assistera vid ögonoperation, tex katarakt och plastik, och hantera instrumenten. Dessutom ingår att förbereda patienter på mottagningen med visuskontroll, tryckmätning, OCT, synfält mm. Administrativt arbete bla med remisshantering och telefonkontakt med patienter ingår också.

 

Kvalifikationer

Du är undersköterska, med erfarenhet från operation och/eller ögonmottagning. 

Det är meriterande att du har arbetat i Take care och MBX.

 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga och ett öppet förhållningssätt. Vidare är du en person som tar ansvar, bidrar med arbetsglädje på arbetsplatsen och trivs att arbeta i team. Det är också viktigt att du har ett gediget intresse att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.



Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, med sex månaders provanställning. Arbetstider är dagtid, måndag till fredag.  Intervjuer kommer ske löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Praktikertjänst har kollektivavtal, förmånlig tjänstepension och friskvård.



 

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
15 augusti 2024, eller enl överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-06-02

Kontakt

Christina Davidson

Ansök

Ansök