en bild

Undersköterska -omtänksam och engagerad undersköterska till Vårdcentral

Bild

Beskrivning

Praktikertjänst har sedan våren 2022 etablerat sig i vackra Rosendal i södra Uppsala

-ta chansen att jobba med oss!

I våra ljusa och moderna lokaler på markplan kan Du, tillsammans med oss, göra skillnad.. 

Vårdcentralen har sedan våren 2022 vuxit med många nyinflyttade, en ung befolkning med många barnfamiljer i området. För närvarande har vi ca 2500 patienter lista hos oss. Hos oss kommer du att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, psykolog-och fysioterapeut. Vi arbetar tvär-professionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt präglad av våra värderingar Professionalism, Omtanke och Nytänkande.

Uppsalas stadsbussar går frekvent (ca var 5:e minut) och stannar precis utanför vårdcentralen.

Vi erbjuder dig:

 - en fin möjlighet att få vara delaktig i att bygga framtidens vårdcentral där du ges stora möjligheter att vara med och påverka.

- en vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet - involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen

- en möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av vårdcentralens digifysiska arbetssätt

- en stark och positiv företagskultur

Arbetsuppgifter

Ditt arbete hos oss är till största del i vår reception och vårt närlab. Tillsammans med en undersköterska ansvarar du för att arbetet där genomförs med omtanke och professionalism. Du kommer också att assistera läkare vid olika typer av undersökningar och behandlingar, ta hand om akut sjuka patienter, fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument m.m. I alla yrkesgrupper arbetar vi med digitala kontakter med våra patienter. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team både på vårdcentralen och i vår undersköterskegrupp.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och har goda kunskaper i provtagning. Vi behöver dig som har erfarenhet från receptionsarbete på vårdcentral, it-erfarenhet premieras samt goda kunskaper i journalsystemet Cosmic.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Vi vill att du är mån om att ge våra patienter personlig service och vård av hög kvalité och du får gärna vara nyfiken på att lära nytt. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om är en viktig egenskap, likaså att du är strukturerad. Vi vill att du har en bra samarbetsförmåga och din kreativitet värderar vi högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras. Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (80%)
Tillträdesdatum:
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-05-12

Kontakt

Monica Carlsson

Ansök

Ansök