en bild

Psykoterapeut, Psykolog eller Hälso- och sjukvårdskurator

Information om arbetsplatsen

CityPraktiken är Västmanlands största familjeläkarmottagning med ca 20 000 listade patienter. Vi är en del av Praktikertjänst och ingår i vårdval Västmanland.

Vår mottagning har rymliga lokaler med centralt läge i Västerås med gångavstånd till buss och tågstation. Mottagningen har ca 65 medarbetare och ett komplett primärvårdsutbud med psykoterapimottagning, läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, fysioterapimottagning, barnhälsovårds- och mödrahälsovårdsmottagning. Vi har också läkaransvar för fyra särskilda boenden. Vi värnar personalens engagemang och arbetar tillsammans i ett nära samarbete inom mottagningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Kvalificerad bedömning och behandling av patienter med psykisk ohälsa enligt primärvårdens uppdrag.

Mottagningen arbetar med fokuserade psykoterapeutiska insatser (inriktning KBT, FACT/ACT, CFT) och arbetar enligt konceptet stegvis vård där vi erbjuder alltifrån enstaka föreläsningar och internetbehandling till mer omfattande insatser både enskilt och i grupp. Vi tar emot patienterna både fysiskt och digitalt.

De diagnosgrupper vi arbetar med är huvudsakligen ångest, depression och olika former av allvarligare stresstillstånd. Du behöver kunna bedöma vilka patienter som du ska remittera till psykiatrin, i enlighet med samverkansavtal mellan psykiatrin och primärvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg Psykoterapeut, Leg Psykolog eller Leg Hälso- och sjukvårdskurator med grundläggande psykoterapiutbildning. Du behöver ha god vana av psykoterapeutiskt behandlingsarbete, av att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Erfarenhet från arbete i primärvård och psykiatri är meriterande.

Information om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av Leg Psykoterapeut och Socionom Liselotte Lökken Svärd, liselotte.lokken.svard@ptj.se

Övrig information

Heltid. Tillsvidareanställning med provanställning. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.


Sista ansökningsdag 2024-06-07. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-06-07

Kontakt

Sara Hård af Segerstad

Ansök

Ansök