en bild

Allmänspecialist sökes till Surahammars Vårdcentral

Bild

Information om arbetsplatsen

Är du nyfiken på ett spännande arbete på en riktigt fin arbetsplats med gott rykte och fantastiska arbetskamrater?

Vårdcentralen ligger i nya fräscha lokaler centralt i Surahammar, endast 20 minuter från Västerås. Gratis parkering precis utanför dörren, samt mycket nära till buss och tåg. Vi har 8.940 listade patienter, endast fasta familjeläkare, ST- och AT-läkare och alla övriga professioner som finns på en vårdcentral.

Vi samarbetar med Hälsobolagets fysioterapeuter som ligger vägg i vägg, där det också finns ett nytt fint gym samt ett mysigt café.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett varierande arbete med planerad och akuta mottagningstider, arbete i team, smidig och enkel kontakt med kommun och hemsjukvård, rond av SÄBO, BVC läkarmottagning samt handledning av AT och ev ST. Vi är flexibla när det gäller dom olika delarna och är öppna för att diskutera dina önskemål kring tjänstens upplägg. Tidböckerna är uppbyggda utefter vår verksamhet, med gott om administrativ tid där du har stor möjlighet att själv påverka hur din dag ska se ut. Vi är inte främmande för att prova nya arbetssätt som förbättrar flöden och arbetsmiljö.


Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin. Du ska behärska svenska i tal och skrift. 

Personliga egenskaper

Som person är du trygg i dig själv, har ett gott bemötande mot patienter och personal, är effektiv och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har gott omdöme och tycker om teamarbete. Du är prestigelös och kommunicerar på ett tydligt sätt.

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras. 

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 tim/vecka )
Tillträdesdatum:
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-31

Kontakt

Linda Ekendahl

Ansök

Ansök