en bild

Om PTJ Magasin

PTJ Magasin är en källa för kunskap om vård och hälsa och finns som tidning i alla våra väntrum, här på denna webb samt i våra olika sociala kanaler.

Tidningen ges ut fyra gånger per år och varje nummer erbjuder läsaren en bred blandning av tandvård, hälso- och sjukvård samt fysioterapi. Här på denna webbplats publicerar vi löpande fördjupande material i form av artiklar, filmer och tips.  Dessutom bjuder vi på mer specialiserad kunskap för de som själva är verksamma inom vården. PTJ Magasin ska både inspirera och utmana.

För att skapa ett så bra och intressant innehåll som möjligt vill vi gärna ha tips eller önskemål på det som du vill att vi uppmärksammar. Skicka gärna ett mejl till ptjmagasin@ptj.se om något som du vill läsa om. Då tar vi upp det på förslag i redaktionsrådet när vi planerar kommande publiceringar.

Vi som gör PTJ Magasin arbetar själva inom vården, närmare bestämt i Sveriges största privata vårdföretag Praktikertjänst. Vårt redaktionsråd består bland annat av läkare, tandläkare och fysioterapeuter som själva driver mottagningar runt om i Sverige. Vi skriver om sådant som vi varje dag ser att våra patienter har nytta av.

Praktikertjänst är Sveriges största vårdföretag och ägs och drivs av oss som själva utför vården. Våra mottagningar finns inom vårdens alla områden, i 220 av landets 290 kommuner. Med omtanke och nytänkande har vi utvecklat Vårdsverige i snart 60 år. Det har gett oss branschens lägsta sjukfrånvaro och Sveriges mest nöjda patienter.

Blocks

Vill du beställa tidningen?

Mejla dina uppgifter och antalet tidningar så skickar vi det till dig utan kostnad. Beställ PTJ Magasin

Är du intresserad av Praktikertjänst som arbetsplats?

Kontakta oss på mejladressen rekrytering@ptj.se Mejla oss